Tidligere

Afholdt 3/9
RytterhjælpenTM med Rasmus Bagger

Foredrag med ridesportens mentaltræner og performance coach no. 1 Rasmus Bagger, er en sjov og aktiv måde at lære om sportspsykologi og mentaltræning skræddersyet direkte til ryttere på alle niveauer!

Udbyttet er typisk:
større rideglæde og motivation, forøget selvværd og selvtillid, håndtering af nervøsitet og forventningspres, bedre fokus og koncentration, udvikling af vindermentalitet, forøget selvindsigt og hesteforståelse samt bedre stævneresultater og generel hestevelfærd.

Rasmus Bagger er internationalt anerkendt performancecoach og mentaltræner. Han har specialiseret sig i hesteverdenen og rytternes udfordringer og potentiale. Han arbejder således med alt fra begynderen, hobbyrytteren, landshold til verdensranglistens absolutte top. Han tilbyder individuelle mentaltræningsforløb, foredrag, workshops og masterclasses.

Hvordan kan jeg gøre det her bedre er et spørgsmål Rasmus ofte stiller sig selv. Han er konstant på farten i længslen efter nyskabelse og inspiration, der kan gøre en verden til forskel. Innovation og energi er den valuta, han har gjort til sit varemærke!

Bagger tilpasser altid foredrag efter deltagernes interesseområder, mål og behov og sikrer derfor optimal værdi for alle. Rasmus Bagger kalder sine foredrag for Rytterhjælpen™ fordi alle rideproblemer har sit afsæt i det mentale og dermed er hans mål at hjælpe så mange ryttere som muligt med de bedste redskaber til at sikre de bedste rideoplevelser for både hest og rytter!

Rasmus Bagger er selv tidligere landsholdrytter og grundlægger af Danmarks førende mentaltræner- og performance-coachuddannelse – MMT/Master of Mental Training™.
Han har trænet og hjulpet alt fra begyndere til verdens absolutte top – blandt andet springrytter Rolf Göran-Bengtsson, dressurrytter Cathrine Dufour mfl.


Afholdt
18/6 2020 Tøltclinic med Anne Sofie Nielsen

3 spændende og lærerige timer om tølt inkl. to pauser med sandwich/drikke, kage/kaffe.
Arrangementet begynder kl. 17.30 og slutter 20.30.

Nott f. Ingolfshvoli

Aftenen vil være en blanding af teori og praktiske demonstrationer I ridehuset. Du vil blandt andet få svar på:

  • Hvad er tølt helt præcis? Takt, faser og biomekanik
  • Forskellen på 4- og 5-gængeres tølt
  • De almindeligste fejltyper og hvordan de løses hos 4- hhv 5-gængere
  • Hvad skal du kunne med din hest – før du går igang med at arbejde med tølten?
  • Hvad skal du gøre for at udvikle og forbedre tølten hos en hest, der allerede tølter rent?

Denne aften medbringer Fie en 4-gænger og en 5-gænger til visning af de forskellige problematikker og deres mulige løsninger. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

 “Tølt er et af den islandske hests særlige varemærker og er noget som de fleste ryttere gerne vil mestre eller udvikle yderligere med deres hest. At få hesten til at tølte rent og i balance er også en af de største udfordringer for mange ryttere. Derfor er det et emne jeg beskæftiger mig rigtig meget med hver eneste dag, både når jeg underviser eller har heste i træning – og et emne, som jeg har fået stor erfaring med igennem de snart 30 år, jeg har arbejdet professionelt med heste. “


Afholdt
30/5 2020 tisvildetur forår

vores arrangementer for de seneste par år:

Rideture på Tisvilde strand, foredrag om hestens pleje om vinteren ved hestedyrlæge Laura Nygaard Kjær, foredrag om hove ved beslagssmed Torben Jensen, longerings-arrangement ved Kirsten Johansen, juniorridelejr, inspirationsforedrag ved rytter Jeanette Holst Gohn, julefrokost, speakede træningsstævner, skattejagt.

Tisvildetur maj 2014
Trailertur til Tisvilde med picnic maj 2014