Kommende

3/9 Rytterhjælpen™
med Rasmus Bagger

Foredrag med ridesportens mentaltræner og performance coach no. 1 Rasmus Bagger, er en sjov og aktiv måde at lære om sportspsykologi og mentaltræning skræddersyet direkte til ryttere på alle niveauer!

Udbyttet er typisk:
større rideglæde og motivation, forøget selvværd og selvtillid, håndtering af nervøsitet og forventningspres, bedre fokus og koncentration, udvikling af vindermentalitet, forøget selvindsigt og hesteforståelse samt bedre stævneresultater og generel hestevelfærd.

Rasmus Bagger er internationalt anerkendt performancecoach og mentaltræner. Han har specialiseret sig i hesteverdenen og rytternes udfordringer og potentiale. Han arbejder således med alt fra begynderen, hobbyrytteren, landshold til verdensranglistens absolutte top. Han tilbyder individuelle mentaltræningsforløb, foredrag, workshops og masterclasses.

Hvordan kan jeg gøre det her bedre er et spørgsmål Rasmus ofte stiller sig selv. Han er konstant på farten i længslen efter nyskabelse og inspiration, der kan gøre en verden til forskel. Innovation og energi er den valuta, han har gjort til sit varemærke!

Rasmus Bagger tilpasser altid foredrag efter deltagernes interesseområder, mål og behov og sikrer derfor optimal værdi for alle. Rasmus Bagger kalder sine foredrag for Rytterhjælpen™ fordi alle rideproblemer har sit afsæt I det mentale og dermed er hans mål at hjælpe så mange ryttere som muligt med de bedste redskaber til at sikre de bedste rideoplevelser for både hest og rytter!

Rasmus Bagger er selv tidligere landsholdrytter og grundlægger af Danmarks førende mentaltræner- og performance-coachuddannelse – MMT/Master of Mental Training™.
Han har trænet og hjulpet alt fra begyndere til verdens absolutte top – blandt andet springrytter Rolf Göran-Bengtsson, dressurrytter Cathrine Dufour mfl.

Tilmelding på Sporti

Pris:
Fákur medlemmer 350kr ekskl sportigebyr
Ikke Fákur medlemmer 450kr ekskl sportigebyr

Tilmeldingen er bindende, men man er velkommen til at sælge til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage – husk at oplyse den nye deltagers navn på fakur.dk@gmail.com

Fákur serverer kaffe og kage ved arrangementet.

Arrangementet afholdes i kantinen på Lyngholmskolen, Hvilebækgårdsvej 1, 3520 Farum.


7/10 Longering med Rikke Riis fra Equifysio, hestefysioterapi

Rikke Riis er uddannet fysioterapeut og hestefysioterapeut. Hun driver til dagligt Equifysio.dk og Equifysio Academy, der bl.a. har lavet online longerings kursus.

Aftenen kommer til at bestå af en teoridel og en praksisdel

Teori del
30 min med teori:

 • værdien af longering ift overlinje etc
 • grundridningsprincipper inkluderes i longering
 • Udstyr – hvad skal du bruge
 • Forhold – hvor?
 • Signalgivning
 • Hvad skal hesten kunne før du starter op med longering
 • Hvor mange gange om ugen/antal minutter

Praktisk del
Demo: 2 stk heste fra stalden

 • Vi tager det trin for trin: Fra unghest til avanceret longering inkl bomme/cavalettis (alt afhængig af hvad hestene kan)
 • Placering af træner & pisk så hesten rent faktisk løber rundt i cirkler
 • Jeg tager lidt forskelligt udstyr med (equiband, gammeldagschambon, softlonge, etc.)
 • Hvad gør du når hesten stopper op og vender rundt og alle de spørgsmål og udfordringer I ellers har.

Pris:
Fákur medlemmer 250kr ekskl sportigebyr
Ikke Fákur medlemmer 350kr ekskl sportigebyr

Tilmeldingen er bindende, men man er velkommen til at sælge til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage – husk at oplyse den nye deltagers navn på fakur.dk@gmail.com

Fákur serverer kaffe og kage ved arrangementet.

Arrangementet afholdes i Ridehuset på Egemosegård, Trevangsvej 156, 3520 Farum


x/12 julefrokost og skattejagt